Small Cute Grey Red Outline Pointer
Your IP is :
USE . YOUR . OWN . CBOX


Maximum quality for Chrome
1366 x 768 screen resolution

Skin by Le Vans. xoxo
ยปCerita sebenar kenapa tak sekolah ..
10.09.2013

Tktahu nak cakap macamana , first nak couple dengan awak M.A.B.A.R kita bagitahu abang kita , abang kita dia okay kita kawan dengan awak , kita keluar dengan awak pun , kita bagitahu dia , bila abang kita tahu kita putus dengan awak , abang kita mengamuk gila , abang kita hempas kita dengan komputer , abang kita pijak kita , member-II abang kita semua dah pakat nak belasah awak M.A.B.A.R , menangis-II kita depan abang kita . Sebab back up awak depan abang , sebab kita cakap dengan abang kita , kita sayang awak , tapi member-II abang kita api-IIkan abang kita , abang kita hempok kita gila gila , berdarah - darah badan kita malam tu . Sampai kita janji dengan abang kita taknak layan mana-II lelaki dah , kita taknak kawan dengan mana-II lelaki , sampai kita cakap kita taknak langsung jumpa lelaki . Kita dah jadi serik , dah jadi malas nak sayang orang , sebab kita taknak lagi kena pukul dengan abang . Sakit , sakit gila . Orang pertama yang tahu kita kena pukul dengan abang , Leenda . Leenda tahu cerita sebenar kenapa , sebab masa tu baru lepas balik berjalan dengan kak nana , pergi Muar/Melaka . Kak Nana dengan tunang dia pun kena maki dengan abang , orang kedai depan , kiri & kanan nampak masa tu Mira memang kena terajang dengan abang sebab back up awak M.A.B.A.R . Abang sedihhh , start daripada haritu , pergi mana mana pun , abang firdaus hantar , abang firdaus ambil , pergi Selangor ni pun , abang hantar , balik Segamat ni pun , abang yang hantarkan . Sekarang pergi mana-II semua abang hantar , sebab abang tahu adik ada darah gemuruh , boleh tanya Leenda , Mira fobia darah , luka sikit pun abang dah hantar pergi klinik , jatuh sikit pun abang dah mengamuk . Ni lagi orang rosakkan adik , lagi abang mengamuk . Kak Nysa Bearish pun ada cakap , "akak takut nak bawak awak keluar malam sebab akak takut dengan abang awak" . Betul cakap akak , abang Firdaus memang mengamuk gila . Handphone adek , laptop adek , barang-II adek , semua abang rampas . Menangis adek depan Ayah , sedihh sangat -sangat . Adek taktahu abang Firdaus tu sebenarnya siapa , daripada adek form3 , adek pergi mana-II abang follow . Lupaa , daripada baby dulu memang abang yang timang adek , abang takada adek lain . Yang dekat Seremban buathal abang back up , semuanya abang Firdaus back up , tapi dengan adek , memang abang x back up langsong , sebab time tu abang geram gila . Adek saja cakap dengan kawan-II tak sekolah sebab tak tolong abang dekat CC . Padahal tak sekolah sebab bergaduh besar dengan abang sampai abang taknak hantar pergi sekolah . Ayah cakap suruh sekolah Bandar Putra , taknak . 1 lagi , bukan taknak balik Segamat , nanti teringat balik benda lama , dah lah kita masuk SMK Kusel , ambil oral test , yang kita kenal , semua nama Ameerul , macam mana kita nak lupakan awak M.A.B.A.R ? Kita tahu rumah awak , kita tahu kereta yang awak selalu naik , number plat motor awak pun kita hafal , motor-II yang awak naik pun kita tahu . Sampai ada someone tu cakap , Mira , pleaseeeeee jangan ingat dia lagi . Stop Mira , stop think about him . Hmmmmmm , frankly said , it's too hard for me to forget him , sebab abang sendiri tahu , abang sendiri baca all the message on my phone , HAHA teruss aku taknak couple lagi lepasni . SERIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK kena belasah woiii , nasib baikk hidupp lagiiiii . :))
words spilled @ 12:00 PM / leave goosebumps here